Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Βέροια εχασε στην Κρήτη από τον μέτριο Εργοτέλη με 2-0.

Έχασε από τον μέτριο Εργοτέλη η Βέροια
Νέα ήττα πρόσθεσε στον φετινό απολογισμό της η Βέροια. Αυτή την φορά εχασε στην Κρήτη από τον μέτριο Εργοτέλη με 2-0. Η Βέροια χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, δέχθηκε δυο τέρματα από αμυντικές ολιγωρίες κι έχασε το ματς.
 
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Στο πρώτο ημίωρο η Βέροια δεν απειλήθηκε καθόλου ενώ στο αντίποδα είχε δυο επικίνδυνα σουτ του Παυλιδη αουτ κι ένα του Μπαργκάν στο 27' το οποίο είχε την ίδια τύχη.  Η πρώτη απειλή του Εργοτέλη σημειώθηκε στο 39'. Μακρινό σουτ από τον Χαντί, ο Καντιμοίρης έδιωξε με τις γροθιές. Χωρίς κάτι αλλο σημαντικό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
 
Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης είχε μια καλή στιγμή με την έναρξη. Στο 46' μετά από σέντρα του Κούμπικ από αριστερά, ο Διαμαντάκος έπιασε την σκαστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 56' ο Ρομάνο βρήκε τον Κούμπικ από αριστερά, αυτός με τη μία παράλληλη μπαλιά για τον επερχόμενο Διαμαντάκο, ο οποίος παρά την πίεση δύο παικτών της Βέροιας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά!
 
Μετά από ένα κακό εικοσάλεπτο, η Βέροια έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 76'. Μετά από σέντρα από δεξιά που πέρασε από δύο παίκτες, η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Τραπ, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Άλλη μια καλή καλή στιγμή είχε η Βέροια στο 85'. Ο Γεωργιάδης έκανε την σέντρα, ο Μπεν πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη.
 
Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 86'. Μετά από κλέψιμο του Διαμαντάκου ο οποίος πέρασε δύο παίκτες και μπήκε στην περιοχή, άφησε στον Ρομάνο και αυτός στον Μπαντιμπανγκά, ο οποίος έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.
 
Εργοτέλης: Στόικοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο (79' Κοζορώνης), Ρομάνο, Ιμπραΐμ, Χαντί (46' Κούμπικ), Διαμαντάκος, Μπαντιμπανγκά 90+ Μονακέλο).
 
Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας (87' Τζημογιάννης), Όστοϊτς, Ζεζίνιο (70' Καλτσάς), Τραπ, Παυλίδης (79' Κομόλωφ), Μπεν, Γκονσάλβες, Μπαργκάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου