Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μία ώρα μετά η εκδήλωση της ολυμπιακής φλόγας στη Νάουσα

Στη 1.30 μετά το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης και όχι στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην πλατεία Καρατάσιου η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των χειμερινών αγώνων στη Νάουσα. Το πρόγραμμα της λαμπαδηδρομίας άλλαξε από την Ολυμπιακή Επιτροπή.
Μία ώρα μετά η εκδήλωση της ολυμπιακής φλόγας στη Νάουσα

Νϊκος Παπανώτας για τη νίκη στην Καρδίτσα: ΄Προσθέσαμε ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολουθεί΄

Νϊκος Παπανώτας για τη νίκη στην Καρδίτσα: ΄Προσθέσαμε ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολουθεί΄
«Προσθέσαμε  ένα  ακόμα  λιθαράκι  στην  προσπάθεια  που κάνουμε  έχοντας  σταθερή  εικόνα  και  στα  90΄λεπτά.Ζητήσαμε  από  το 1΄ το  γκολ παίζοντας  ποιοτικό  ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε  πολλές  ευκαιρίες αλλά  δυστυχώς  για  ακόμα  1  παιχνίδι  δεν  τις  αξιοποιήσαμε .

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή αθλητών στα "Κωνσταντινίδεια" της Νάουσας

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή αθλητών στα "Κωνσταντινίδεια" της Νάουσας
Η Γυμναστική Ένωση Νάουσας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας διοργάνωσαν τα "Κωνσταντινίδεια 2013", με τη συμμετοχή αθλητών από την Β. Ελλάδα.

Παραίτηση Κικερίδη στην Βέροια

Παραίτηση Κικερίδη στην Βέροια
Την παραίτησή του από την ΠΑΕ Βέροια γνωστοποίησε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κικερίδης. Ο κ. Κικερίδης, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη μέσα στο λεωφορείο, παρουσία όλης της ομάδας, γνωστοποίησε την παραίτησή του με δήλωση που φιλοξενεί η ιστοσελίδα Kerkidasport.gr.

Η κλήρωση του ερασιτεχνικού κυπέλλου

Η κλήρωση του ερασιτεχνικού κυπέλλου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του ερασιτεχνικού κυπέλλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 3.30μμ. Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Ν. Νικομήδεια – Καψόχωρα
Μελίκη – Π. Σκυλίτσι
Αχιλλέας Νάουσας – Ειρηνούπολη
Μακεδόνας Β. – Στενήμαχος
Ζερβοχώρι – Επισκοπή
Κουλούρα – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Χαρίεσσα – Τρίκαλα
Παλαιοχώρι - Κλειδί



Eπιστρατεύεται ο Στέφανος Γαϊτάνος


Με την ελπίδα να πάρει ένα ακόμη ‘Χ’, όπως στη Λεωφόρο, επιστρατεύεται ο Στέφανος Γαϊτάνος για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο κ. Γαϊτάνος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι νεωτέρας.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ψυχρολουσία στο Μακροχώρι...

Ψυχρολουσία στο Μακροχώρι
Ψυχρολουσία γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα το Μακροχώρι. Στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι, έχασε από την Κύμη με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Αξιοποίησαν τις δυο ευκαιρίες που τους δόθηκαν κι έβαλαν τους Μακροχωρίτες με την πλάτη στον τοίχο. Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η υπεροχή του ήταν φλύαρη και άκαρπη. Δεν κατόρθωσε να απειλήσει την άμυνα των φιλοξενουμένων και οδηγήθηκε στην ήττα.

Βασίλης Αργυρίου: ΄Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε...

Βασίλης Αργυρίου: ΄Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε. Θα έχουμε καλή χρονιά, η ομάδα θα προχωρήσει αρκετά ψηλά'Video
Δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα με την Τερψιθέα έκανε ο προπονητής της Νάουσας κ. Βασίλης Αργυρίου. O κόουτς, αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας ( πάνω από 800 βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ της Νάουσας, μεταξύ τους και ο δήμαρχος κ. Καραμπατζός και χειροκρότησαν την ομάδα στο τέλος, παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα)  δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά νοιώθει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πολλές φορές ότι η ομάδα του θα φθάσει αρκετά ψηλά στο πρωτάθλημα. Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους στο video που ακολουθεί.

Αποτελέσματα και βαθμολογία

 Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος)

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογία του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, κατά την δεύτερη αγωνιστική:
Τα αποτελέσματα (3ος όμιλος)
Αμπελωνιακός - Τρίκαλα 1963: 1-1
Χαλκίς ΑΟ - Αχιλλέας Νεοκαισαρείας: 0-1
Λαμία 1964 - Ρήγας Φεραίος: 2-1
Καρδίτσα ΑΟ - Λευκάδια Νάουσας: 0-1
Νάουσα - Μαχητής Τερψιθέας: 1-1
Δωτιέας Αγιάς - Πυργετός Λάρισας: 2-0
Ενωση Αποστόλου Παύλου - Κύμης ΑΟ: 0-2

Η βαθμολογία
1.Μαχητής Τερψιθέας .............4
2.Τρίκαλα............................... 4
3.Λευκάδια Νάουσας .............4
4.Κύμης ΑΟ ...........................4
5.Λαμία 1964 ..........................3
6.Ένωση Αποστόλου Παύλου 3
7.Αχιλλέας Δομοκού.............. 3
8.Δωτιέας Αγιάς .....................3
9.Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ....3
10.Ρήγας Φεραίος ..................1
11.Καρδίτσα ΑΟ.................... 1
12.Νάουσα .............................1
13.Αμπελωνιακός................... 1
14.Χαλκίς ΑΟ......................... 0
15.Πυργετός .............................0
.
Η συνέχεια (3η αγωνιστική)

Τρίκαλα 1963 - Μαχητής Τερψιθέας
Αχιλλέας Νεοκαισαρείας – Νάουσα
Κύμης ΑΟ - Δωτιέας Αγιάς
Ένωση Αποστόλου Παύλου – Καρδίτσα ΑΟ
Αχιλλέας Δομοκού – Αμπελωνιακός
Ρήγας Φεραίος - Χαλκίς ΑΟ
Λευκάδια Νάουσας-Λαμία 1964

Μεγάλη νίκη 0-1 μέσα στην Καρδίτσα τα Λευκάδια

 

Την πρώτη αναμέτρηση στο γήπεδο των Καμινάδων έδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Α.Ο. Καρδίτσαστο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής όμως όπως και στο κύπελλο με τον Ρήγα Φεραίο γνώρισε την ήττα αυτή τη φορά από την ομάδα των Λευκαδίων Νάουσας με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι των Λευκαδίων κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αλαλούμ που επικρατούσε αμυντικά για τον Α.Ο.Κ. στο πρώτο 25λεπτο και με τον Έξαρχο στο 19' να πάρουν το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα στηριζόμενοι στην πολύ καλή άμυνά τους αλλά και στις ελλείψεις που είχε ο Α.Ο.Κ. που δεν του επέτρεπαν να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Σημαντική ευκαιρία για τους κυανόλευκους να ισοφαρίσουν στο 84' με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά της δοκού.
Συνθέσεις ομάδων:
Α.Ο. Καρδίτσα (Μάγγος): Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Κούρκουλας, Κωνσταντινίδης, Κεφαλάς, Τσέλιος, Κανιούρας, Τριανταφύλλου, Τζοβάρας (39' Νάκου Χρ.), Μεσιακάρης, Παπαευαγγέλου (50' Βασιλόπουλος)
Λευκάδια (Παπανώτας): Παπαδόπουλος, Μισαϊλίδης Παν., Κόλα, Πρέγου, Μισαϊλίδης Πρ., Πίτος, Ζαρογιάννης, Γιαουτζής (82' Κουκουράκης), Λαμπριανίδης (84' Μουρατίδης), Έξαρχος, Δημητριάδης (67' Τσαλώνης).
Περίπου 400 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Καμινάδων με περίπου 40 ταξιδιώτες από τα Λευκάδια.
Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας είχαμε την Λαμία να συνεχίζει τα περσινά αφού μετά την δύσκολη νίκη στο φινάλε της πρεμιέρας επί τουΑχιλ. Νεοκαισάρειας σήμερα κέρδισε με 2-1 στις καθυστερήσεις τονΡήγα (με εύστοχο πέναλτι του Ταμάμη που προκάλεσε διαμαρτυρίες από πλευράς Ρήγα) ανατρέποντας το γκολ του Κουβελά στο 37'. Νωρίτερα ισοφάρισε στο 54' ο Σλατκόφσκι με την ομάδα της Λαμίας να είναι ήδη μόνη πρώτη στην βαθμολογία.
Μεγάλο διπλό για την Κύμη που έπαιξε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα εκτός διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα και σκοράροντας στο α' ημίχρονο με τους Κεμαβόρ στο 29' και Φαρούκ στο 35'. Αήττητος παρέμεινε επίσης ο Μαχητής που δέχθηκε την ισοφάριση στο 94' από τοΝικόλτση ενώ για την Τερψιθέα σκόραρε ο Κρεββατάς στο 24'. Στους τέσσερις βαθμούς επίσης τα Τρίκαλα που με γκολ του Κόλα πήραν το βαθμό από τον Αμπελώνα που προηγήθηκε με τον Πολύζο στο 65'. 
Ο Δωτιέας Αγιάς ήταν ο νικητής του λαρισαϊκού ντέρμπι με τονΠυργετό με δύο γκολ στο β' ημίχρονο από Τσιρογιάννη (75') καιΤσατσαλίδη στο (87').
Την ήττα του πρώτου αγώνα έβγαλε στην Χαλκίδα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που κέρδισε με γκολ του Παμλίδη στο 89'.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Α.Ο. Χαλκίδας - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1
Λαμία - Ρήγας Φεραίος  2-1
Αμπελωνιακός - Τρίκαλα 1-1 
Νάουσα-Μαχητής Τερψιθέας 1-1 
Δωτιέας Αγιάς - Πυργετός 2-0
Μακροχώρι - Α.Ο. Κύμης 0-2 
Α.Ο. Καρδίτσα - Λευκάδια 0-1
Ρεπό: Αχιλ. Δομοκού

Διπλο για τα Λευκαδια

Διπλο για την ομαδα των Λευκαδιων οπου επικρατησε με σκορ 0-1 την ομαδα της Καρδιτσας με γκολ του Εξαρχου στο 19,ενω μπορουσε να διευρυνει κι αλλο τον δεικτη του σκορ στο πρωτο ημιχρονο χανοντας πολλες κλασικες ευκαιριες.Η Ναουσα ηρθε ισοπαλη με τον Μαχητη Τερψιθεας με γκολ του Νικολτση στις καθυστερησεις1-1.Το Μακροχωρι ηττηθηκε 0-2 απο την Κυμη.

Με το δεξί Ψαχνά, Τύρναβος και Γάζωρος

 Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους τα Ψαχνά (2-1 τα Χανιά), Τύρναβος (3-0 τον Βατανιακό), Γάζωρος (1-0 τον Αιγινιακό) και Παναιγιάλειος (1-0 τον Αχαρναϊκό)

 Φάση από το παιχνίδι Αχαρναϊκός- Παναιγιάλειος
Πρεμιέρα για την Football League και στους δύο ομίλους, όπου η Παναχαϊκή έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα Μαγούλα, ενώ ο Τύρναβος επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Βατανιακού. Πρεμιέρα με νίκες για Ψαχνά (2-1 τα Χανιά), Γάζωρο (1-0 τον Αιγινιακό) και Παναιγιάλειο (1-0 τον Αχαρναϊκό). Στις 18:00 το παιχνίδι Δόξα Δράμας- Νίκη Βόλου.

Νίκησαν τα Λευκάδια, ισοπαλία για Νάουσα, ήττα το Μακροχώρι

Νίκησαν τα Λευκάδια, ισοπαλία για Νάουσα, ήττα το Μακροχώρι
Αποτελέσματα Γ΄ Εθνικής. Νάουσα-Μαχητής Τερψιθέας 1-1 (η Νάουσα ισοφάρισε στο 93΄). ΑΟ Καρδίτσας-Λευκάδια 0-1 (το γκολ ο Έξαρχος) και Μακροχώρι-ΑΟ Κύμης 0-2.

Διπλό για τα Λευκάδια στην Καρδίτσα!

Ντίνος Έξαρχος = simply the best και διπλό για τα Λευκάδια στην Καρδίτσα!
Αποζημιώθηκαν με το παραπάνω οι 70 περίπου φίλαθλοι των Λευκαδίων, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Καρδίτσα για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, αφού με τέρμα του...simply the best  Ντίνου Έξαρχου στο 19΄η ομάδα τους έφυγε νικήτρια επί του Α.Ο.Κ. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών για να διευρύνει το σκορ, ενώ καρδιοχτύπησε όταν στο 84΄οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι.
Τα Λευκάδια αγωνίστηκαν με τους : Παπαδόπουλο, Μισαϊλίδης Παν., Κόλα, Πρέγκου, Μισαϊλίδης Πρ., Πίτο, Ζαρογιάννη, Γιαουτζή (82' Κουκουράκη), Λαμπριανίδη (84' Μουρατίδη), Έξαρχο, Δημητριάδη (67' Τσαλώνη).

Τέλος ο Κάανεν από την Βέροια

Τέλος ο Κάανεν από την Βέροια
Σε διαζύγιο οδηγήθηκε η Βέροια και ο Τον Κάανεν. Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο μετά το κλίμα που είχε διαμορφωθεί. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει:

Τον Κάανεν στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου...

Κάανεν: Συναντηθήκαμε σε λάθος χρόνο
Συναντηθήκαμε σε λάθος χρόνο είπε ο πρώην τεχνικός της Βέροιας Τον Κάανεν στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Κυριακή το απόγευμα. Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Γενικό Αρχηγό Πόλυ Χουρσουζίδη. Ο κ. Χουρσουζίδης γνωστοποίησε το διαζύγιο λέγοντας ότι τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν η αιτία.

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κουλούρα...

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κουλούρα
Με τους αγώνες της 3ής αγωνιστικής συνεχίστηκε στον 1ο όμιλο της Α2, το πρωτάθλημα. Με νίκη συνέχισε η Κουλουρα που μετρά μόνο νίκες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
Καμποχώρι - Αστέρας Αλ. 0-2
Παλαιοχώρι - Συκιά 2-1
Σταυρός - Κουλούρα 3-4
Κορυφή - Παλατίτσια 1-1
Βαρβάρες - Νησέλι 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2 1ΟΣ



Νίκησαν μόνο τα Λευκάδια...

Νίκησαν μόνο τα Λευκάδια
Μόνο τα Λευκάδια γεύτηκαν την χαρά της νίκης απο τις Ημαθιώτικες ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Πέρασαν νικηφορα απο την Καρδίτσα και πήραν το πρώτο τρίποντο. Αντίθετα, το Μακροχώρι έχασε απο την Κύμη εντός έδρας, και η Ναουσα ισοφάρισε τον Μαχητή Τερψιθέας Στο φιναλε.
Νάουσα - Μαχητής Τερψιθέας 1-1
Ένωση - Κύμη 0-2
Χαλκίδα - Νεοκαισάρεια 0-1
Καρδίτσα - Λευκάδια 0-1
Δωτιεύς Αγιάς - Πυργετός 2-1
Λαμία - Ρήγας Φεραίος 2-1
Αμπελωνιακός - Τρίκαλα 1963 1-1



Πέρασαν από την Καρδίτσα τα Λευκάδια

Πέρασαν από την Καρδίτσα τα Λευκάδια
Με νίκη επέστρεψε η ομάδα των Λευκαδίων από την Καρδίτσα. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα σκόραρε νωρίς και διατήρησε σε όλο τα ματς το προβάδισμα.

Χέρι - χέρι Ειρηνούπολη, Ροδοχώρι

Χέρι - χέρι Ειρηνούπολη, Ροδοχώρι
Χέρι - χέρι πηγαίνουν τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Ειρηνούπολη και το Ροδοχώρι. Στα ματς της 3ης ημέρας, συνέχισαν με νίκες και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 τοπικής κατηγορίας, στον 2ο όμιλο. Ας δούμε τα αποτελέσματα
Δόξα Ν. – Ροδοχώρι 1-2
Μονόσπιτα - Ολυμπιακός Ν. 0-0
Ειρηνούπολη – Λυκογιάννη  8-0
ΑΕΠ - Ακαδημία Β. 5-0
Στενήμαχος – Μακεδόνας 3-2
Επισκοπή – Κοπανός1-1


Βεργώνης: «Δεν υπάρχει συγκέντρωση»

Βεργώνης: «Δεν υπάρχει συγκέντρωση»
Μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, οι παίκτες της Βέροιας, Βεργώνης και Αναστασόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Novasports τονίζοντας ότι έχουν προβληματιστεί με την εικόνα που δείχνει η ομάδα τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Τελειώνει ο Κάανεν...;

Τελειώνει ο Κάανεν
Θέμα χρόνου είναι το διαζύγιο της Βέροιας με τον Ολλανδό Τεν Κάανεν. Τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το Καυτατζόγλειο έδειξαν ότι ο τεχνικός της Βέροιας έχασε και την εμπιστοσύνη της Βεροιώτικης διοίκησης και ότι όλα είτε αργά είτε γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γ ;ΕΕΘΝΙΚΗ... ΝΑΟΥΣΑ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ



 
ΦΑΣ Νάουσα – Μαχητής Τερψιθέας 
 (ΔΑΚ Νάουσας) :
 Η ρεβάνς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου πριν δύο εβδομάδες αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα αλλά χωρίς την προσδοκώμενη αποτελεσματικότητα, υποδέχονται τον…πραγματικό Μαχητή της Τερψιθέας,

Ήττα σοκ της Βέροιας από τον Εργοτέλη

Ήττα σοκ της Βέροιας από τον Εργοτέλη
Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Βέροια από τον Εργοτέλη. Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς κι έκρινε το ματς. Η Βέροια δεν ήταν καλή. Δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Εργοτέλη.

Κάανεν: Η Βέροια άξιζε τη νίκη

Κάανεν: Η Βέροια άξιζε τη νίκη
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα ήταν ο τεχνικός της Βέροιας Τον Κάανεν. «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Προβλημάτισε και ηττήθηκε η Βέροια και από τον Εργοτέλη

Προβλημάτισε και ηττήθηκε η Βέροια και από τον Εργοτέλη
Τέταρτη ήττα για τη ‘βασίλισσα’ με τον Κάανεν στον πάγκο της. Με προβλήματα δημιουργικότητας στη μεσαία γραμμή η Βέροια δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ του Εργοτέλη στο 50΄ (πέναλτι του Ορέστες), με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο Καυταντζόγλειο με 1-0. Η Βέροια παρουσίασε εικόνα ομάδας κομμένης στα δύο, αφού οι προσπάθειες δημιουργίας φάσεων στην περιοχή του Εργοτέλη (ειδικά μετά το γκολ) γίνονταν κυρίως με γεμίσματα.

Θα κλείσει όλη η Νάουσα για την Ολυμπιακή φλόγα επί επτά ώρες; Υπερβολικά τα μέτρα της Τροχαίας!

Θα κλείσει όλη η Νάουσα για την Ολυμπιακή φλόγα επί επτά ώρες; Υπερβολικά τα μέτρα της Τροχαίας!
 Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα απαγορευτεί  η κυκλοφορία, καθώς και η στάση-στάθμευση  παντός είδους οχημάτων στην Επ. οδό Νάουσας – Σ.Σ. Νάουσας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της νέας εισόδου προς Νάουσα μέχρι τη Νάουσα, στην οδό Χρ. Πετρίδη, στην οδό Ζαφειράκη, στην οδό Θεοφίλου, στην Πλατεία Καρατάσου και στην οδό Βενιζέλου.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ