Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Αλκμααρ



 
Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Αλκμααρ, στάθηκε όμως για αρκετή ώρα στην τιμωρία που του επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

«Η Αλκμααρ παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο. Την είδαμε και με την Αϊντχόφεν που ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και νίκησε», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Η πρώτη ερώτηση πάντως έγινε για την κρίση στην Ελλάδα και αν υπάρχει στον ΠΑΟΚ. «Δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει πολύ καλά. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ σε ένα επόμενο επίπεδο που θα είναι καλύτερο από αυτό που βρίσκεται τώρα». Ο Στέφενς είπε ακόμα:

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ
"Μίλησα με διάφορους ανθρώπους και μου είπαν αρκετά θετικά. Στην Ελλάδα μετράει πάντα η νίκη".

Για το ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα αύριο:
"Θα εξαρτηθεί. Δεν ξέρω πως θα πάει ο αγώνας..."

Για τις αλλαγές στην Αλκμααρ και το πόσο καθοριστικό είναι το αυριανό παιχνίδι:
"Από ότι ξέρω δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Αλκμααρ. Ο καινούργιος τεχνικός δεν έχει αλλάξει κάτι στην προπόνηση και από ότι ξέρω, είναι αυτά που έχουμε διαβάσει. Η διαφορά είναι ότι η Αλκμααρ κέρδισε εκτός και εμείς εντός. Με τη Σαχτιέρ ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά δεν ξέρω πόσο θα παίξει ρόλο αύριο, ότι κέρδισαν οι δύο ομάδες στον προηγούμενο αγώνα"

Για την απουσία Τζαβέλλα και Νίνη στην προηγούμενη αγωνιστική και τη χρησιμοποίηση τους αύριο:
"Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για αύριο και δεν ξέρω αν είναι στην ενδεκάδα. Τα παιδιά αυτά παίζουν δύο ή τρεις αγώνες την εβδομάδα και στο προηγούμενο παιχνίδι αποφασίσαμε να τους προπονήσουμε από το να τους βάλουμε να παίξουν. Το ρίσκο για να χτυπήσουν είναι πολύ μεγάλο και δεν το διακινδυνεύουμε".

Για την ατάκα του ότι στην Ελλάδα μετράει μόνο η νίκη και αν έχει διακρίνει έλλειψη υπομονής:
"Φυσικά και παντού πρέπει να κερδίζει κανείς. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Στην Ολλανδία, η διαφορά είναι ότι θα πρέπει να είναι κάτι όμορφο".

Για τον τρόπο που θα εμφανιστεί η ομάδα αύριο χωρίς αυτόν στον πάγκο:
"Διάλεξα δύο βοηθούς. Εναν Ολλανδό και έναν Ελληνα που θα μου συμπαρασταθούν στον αγώνα αύριο και πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά. Στην εξέδρα δε μπορώ να κάνω τίποτα.Σήμερα το πρωί διάβασα στην εφημερίδα, ότι ένας προπονητής είπε κάτι σε ένα δημοσιογράφο, αλλά εγώ είπα κάτι στη φυσούνα. Η διαφορά είναι μεγάλη. Δεν το έκανα δημόσια, δεν το έκανα σε εφημερίδα, το έκανα στα αποδυτήρια και το είπα στα ολλανδικά. Αν το μεταφράσεις όμως στα αγγλικά μπορεί να το καταλάβει κάπως αλλιώς ο άλλος. Και είμαι πολύ απογοητευμένος. Περιμένω ακόμα την αντίδραση. Δεν περιμένω βέβαια τίποτα γιατί δε θέλω να τιμωρηθούν άλλοι περισσότερο από εμένα, αλλά δε νομίζω ότι είναι λογικό αυτό που έγινε".

Για το αν είναι απογοητευμένος από τον διαιτητή ή από την απόφαση της ΟΥΕΦΑ:
"Δεν ξέρω τι έχει διαβάσει η ΟΥΕΦΑ στην έκθεση του διαιτητή και που βασίζει την απόφαση της. Είμαι απογοητευμένος από την απόφαση της ΟΥΕΦΑ, αλλά περισσότερο από τον διαιτητή που του είπα κάτι στα ολλανδικά, το μετέφρασε στα αγγλικά και μπορεί να βγήκε ένα πολύ διαφορετικό νόημα".

Για το αν είναι ευκαιρία να αποδείξει κάτι που παίζει στην Ολλανδία:
"Σαν ΠΑΟΚ θέλουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα, όχι μόνο αυτόν. Οχι επειδή ο διαιτητής με έστειλε στην εξέδρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει πάντοτε. Αλλά δε σημαίνει ότι επειδή ο διαιτητής είπε κάτι εγώ δε μπορώ να είμαι στον αγώνα. Αν το μεταφράσεις, ο άλλος μπορεί να το δει αλλιώς".

Για το τι σημαίνει για τους παίκτες η απουσία προπονητή:
"Λείπει φυσικά. Το συζητήσαμε όμως πριν τον αγώνα για το τι θα γίνει και έχουμε σχεδιάσει πριν τον αγώνα τι θα γίνει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου