Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Γαϊτάνος: «Χρειάζεται προσοχή ο Ολυμπιακός»

 
Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τον Ολυμπιακό και να ελέγξει την επιθετική του ορμή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι ο προπονητής στην Κ20 και υπεύθυνος των υποδομών. Μπορώ να σηκώσω το βάρος του αγώνα της Κυριακής και είναι μια φυσιολογική διαδικασία αλλά όχι ευχάριστη ούτε εύκολη. Είσαι υποχρεωμένος να είσαι πολύ προσεκτικός και οι στιγμές για την ομάδα είναι δύσκολες. Δεν υπάρχει ψυχολογία. Πρέπει να σταθώ στο ύψος μου γιατί ένα έργο κόντρα στον Ολυμπιακό απαιτεί ετοιμότητα αλλά υπάρχει αισιοδοξία».
Για την προϊστορία: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μου. Η χαρά της φιέστας μετριάστηκε γιατί νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα με παίκτες όπως ο Νινιάδης, ο Τζόρτζεβιτς κ.α. και ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Αυτές οι νίκες επί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είναι κάτι που καθόρισαν την πορεία μου στην ομάδα».
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν ξέρεις από πριν πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα. Μπορεί να πάει με έναν Ολυμπιακό που δεν θυμάται ότι έχει αγώνα με τη Βέροια και αυτό θα μας ωφελήσει. Μπορεί να βρεις έναν Ολυμπιακό με ενθουσιασμό και να μην βρεις δυνατότητα αντίδρασης. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να ελέγξουμε την επιθετικότητά του όσο μπορούμε και εάν ο Ολυμπιακός είναι επαναπαυμένος δεν θα αργήσει να γίνει η στραβή. Εμείς πρέπει να δούμε την επιθετική του ορμή και να την ανακόψουμε. Αν βρούμε την επιθετική διέξοδο έχει καλώς. Θα βοηθήσει και η διακοπή και τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά. Δεν είναι καλό αυτό που συμβαίνει ειδικά για τους παίκτες που πρέπει να προσαρμόζονται γρήγορα. Δεν είχε προοπτική αυτή η συνεργασία γι' αυτό πρέπει να δούμε προσεκτικά τη νέα επιλογή. Προσπαθώ και εγώ να διατηρήσω το ψύχραιμο κλίμα έτσι ώστε να βρεθεί ο αγωνιστικός μας δρόμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου