Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο ο Φίλιππος

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο ο Φίλιππος
Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο στην Βέροια ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες δίνουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και απέναντι σε όλα τα προγνωστικά.
Οι παίκτες του Κύρου Σαράφη θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να προσπαθήσουν να έχουν οφέλη από αυτή την αναμέτρηση. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Κόντρα στον ιστορικό και πάντα υπολογίσιμο Φίλιππο τα πράγματα ποτέ δεν είναι απλά. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6μμ.
Τηλεοπτικό το ΑΕΚ - Αερωπός
Εγκαινιάζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η φετινή συνεργασία της ΟΧΕ με τον OTE TV με την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης ΑΕΚ- Αερωπός Έδεσσας αύριο (19:00) από το κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Από τις 18:00 θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις, όπως η παρουσίαση της ομάδας, ενώ η διοίκηση έχει φροντίσει να υπάρχει λεωφορείο για την μεταφορά των φιλάθλων από την Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη πίστη για προσέλευση μεγάλου αριθμού θεατών ικανό ώστε να... ζεστάνει το χωρητικότητας 7.000 θεατών κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η «Ένωση» θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στην νέα της έδρα, την οποία θα χρησιμοποιεί και στα παιχνίδια του EHF cup.
Στο αγωνιστικό κομμάτι έχει σαφέστατα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα κόντρα στον μαχητικό Αερωπό Έδεσσας, ο οποίος στην πρεμιέρα πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής κόντρα στον Δούκα.
Έξι σερί νίκες ο Διομήδης επί του Δούκα!
Από την άλλη πλευρά η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετά την –εκτός προγράμματος- ήττα από τον Αερωπό Έδεσσας. Θα έχει ωστόσο πολύ δύσκολο έργο αφού απέναντι του θα είναι ο Διομήδης Άργους, που έχει και φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους. Μάλιστα οι «λύκοι» έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα του Δούκα, αφού στα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια στην Α1 Ανδρλων σε οποιαδήποτε έδρα μετρούν ισάριθμες νίκες! Τελευταία φορά που ο Δούκας επικράτησε των Αργιτών ήταν πριν 2,5 χρόνια, στις 4 Απριλίου 2011 όταν κέρδισε με 25-24 μέσα στο Άργος για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική το παιχνίδι για τον Δούκα είναι κομβικό, αφού ακολουθεί πρόγραμμα «Γολγοθάς» με επικίνδυνη έξοδος σε Κιλκίς (3η) και Θεσσαλονίκη με ΧΑΝΘ (5η) νέο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (4η) στην Αθήνα!
Αγώνας απόδειξης σε Λουτράκι, Συκιές
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς θα διεξαχθούν στο Λουτράκι και τις Συκιές, όπου ο Ποσειδώνας θα αντιμετωπίσει τη ΧΑΝΘ και ο Φοίβος τον Αρχέλαο Κατερίνης αντίστοιχα. Ο Ποσειδώνας με την ευρεία και επιβλητική νίκη του στις Συκιές, καλείται να αποδείξει ότι στοχεύει σε κάτι καλύτερο από την περσινή 7η θέση, ενώ η ΧΑΝΘ ότι η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν ήταν θέμα ημέρας, αλλά των πραγματικών της δυνατοτήτων.
Στις Συκιές με το καλημέρα ο Φοίβος έχει «στριμωχτεί» και καλείται να πάρει την νίκη για να μην αρχίζει το άγχος να γίνεται μεγαλύτερο αγωνιστική με αγωνιστική. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην έδρα του από ομάδα θεωρητικά του ίδιου επιπέδου –πόσο μάλλον από τον νεοφώτιστο- Αρχέλαο θα σημάνει «καμπανάκι» κινδύνου στην ομάδα.
Ο Αρχέλαος από την άλλη θα έχει την δυνατότητα να δείξει τι «ψάρια πιάνει» απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα του και σαφέστατα θα είναι και ένας από τους συνδιεκδικητές της παραμονής.
«Μάχη» στο Βύρωνα
Παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία αναμένουμε την Κυριακή στον Βύρωνα, όπου η νεοφώτιστη και με ιδιαίτερες αξιώσεις Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον ΓΑΣ Κιλκίς. Ο ενθουσιασμός κατά κάποιον τρόπο κοντράρεται με την εμπειρία, αφού η Αναγέννηση διαθέτει τους νεαρούς αθλητές και το ταλέντο που σπρώχνει μια ομάδα, αλλά και ο ΓΑΣΚ ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα με την μαχητικότητα και με την βαριά «φανέλα» του που στο χάντμπολ έχει αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου