Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Aγιασμός του κολυμβητηρίου Νάουσας...

Περισσότεροι από 150 αθλητές στον αγιασμό του κολυμβητηρίου Νάουσας
Με αγιασμό, χορό και πολύ παιχνίδι στην πισίνα ξεκινά η νέα κολυμβητική περίοδος για την  Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα».
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή πήραν μέρος περισσότεροι από 150 αθλητές της ακαδημίας και την τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού Θωμάς Βράντσης.
Ως πρόεδρος της Ακαδημίας ο δήμαρχος Νάουσας καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς στη νέα κολυμβητική χρονιά και ευχαρίστησε τα μέλη του δ.σ. για την ανιδιοτελή προσπάθειά και προσφορά τους, τους προπονητές για την εξαίρετη δουλειά τους και όλους τους γονείς που, παρά τις δυσκολίες της εποχής,  βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τους και στο σύλλογο, στηρίζοντας τις δραστηριότητές του.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα η αθλήτρια του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου Ναυσικά Νούση για τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης.
Μετά την τελετή, παιδιά και προπονητές διασκέδασαν με παιχνίδια στην πισίνα ενώ οι αθλητές της ομάδας water polo συμμετείχαν σε μία επίδειξη κατάδυσης από τον εκπαιδευτή της P.A.D.I. Παντελιό Χαράλαμπο.
Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές του, καλή αγωνιστική χρονιά, με πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου