Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Με άρωμα αμπελιού η 10η συνάντηση ιππικών συλλόγων την Κυριακή στη Νάουσα

Με άρωμα αμπελιού η 10η συνάντηση ιππικών συλλόγων την Κυριακή στη Νάουσα
Μια πιο αισιόδοξη νότα στους δύσκολους καιρούς προσπαθεί να δώσει με τον τρόπο του ο Ιππικός Σύλλογος Νάουσας, διοργανώνοντας την ερχόμενη Κυριακή τη 10η πανελλήνια συνάντηση Ιππικών Συλλόγων στη Νάουσα.
Όλοι οι φίλοι των αλόγων θα κάνουν έναν όμορφο φθινοπωρινό έφιππο περίπατο μέσα από τα αμπέλια της περιοχής μας. Θα επισκεφτούν μαζί με τους φιλοξενούμενους φίλιππους τα αμπέλια στις περιοχές  Μπαλτανέτο, Σμύξη, Γάστρα, Μαντέμι, Τσιφλίκι, Στράντζα για να δώσουν μια χαρούμενη αίσθηση στους τρυγητές και στους οινοποιούς και να τους ευχηθούν «καλά κρασιά».
Το πρόγραμμα αναλυτικότερα περιλαμβάνει:
Το πρωί της Κυριακής στις 9 συνάντηση στο οινοποιείο Κόκκινου και από εκεί επίσκεψη με τα άλογα στις φημισμένες αμπελουργικές περιοχές μας.
Πρώτη στάση στο οινοποιείο Δαλαμάρα όπου θα προσφερθούν κεράσματα και ευχές για «καλά κρασιά». Άλλωστε τα φετινά σταφύλια προοιωνίζουν μια πολύ καλή χρονιά για το κρασί της Νάουσας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τά οινοποιεία Διαμαντάκου, Καρυδἀ, Μουραφετλή, Φουντή, όπου θα τύχουν της φιλοξενίας των ιδιοκτητών τους.
Αργά το μεσημέρι θα φθάσουν στο οινοποιείο της οικογένειας του Κείμη Χρυσοχόου όπου θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι.
epea...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου